Rokkefåret - Et unikt trælegetøj

Rokkefåret er ikke bare et almindeligt trælegetøj, det er et stykke dansk kunsthåndværk og design, som er skabt med øje for både æstetik og funktionalitet. Rokkefåret er håndlavet i en kombination af træ og lammeskind, hvilket gør det til et trælegetøj, som er uimodståelig for både børn og voksne. Den voksne kan påskønne det elegante design og dets håndværksmæssige kvalitet, mens børnene kan anvende trælegetøjet ved at gynge på det, men også snakke med det, kramme og hygge sig med dets bløde uld.

ROKKEFÅRET - TIDSLØST DANSK DESIGN

Hvis du ønsker at tilføje en tidsløs klassiker af holdbart dansk håndværk, så er rokkefåret det perfekte valg af trælegetøj. Povl Kjer lavede det første Rokkefår i 1981, og har ikke ændret designet siden, da det har vist sig både tidløst og holdbart, mange af de første Rokkefår rokker nu med en ny generation af børn.  

Udover at været et trælegetøj, så er det også et dekorativ stykke kunsthåndværk, som er en funktionel del af dit hjem. Barnet kan bruge Rokkefåret til leg eller som tv skammel i stuen, og når barnet ikke leger med det, er det et smukt designelement i stuen, og mange voksne sniger sig til at bruge det som fodskammel, også efter at børnene er flyttet hjemmefra.

Rokkefåret er derfor blevet et klassisks dansk design produkt, som er elsket over hele verden, fra Japan til USA. Grundet kvaliteten er holdbarheden sikret, som derfor gør at Rokkefåret kan gå i arv i generationer. Find derfor dit nye Rokkefår, i forskellige lammeskind og naturfarver hos Povl Kjer.

Indkøbskurv
Scroll to Top