produkter - til hjemmet eller gaven

Povl Kjer tager stor stolthed i at producere designefyldte og højkvalitets design produkter med fokus på kerneproduktet Rokkefåret, der for længst er blevet en dansk designklassiker. Hver enkelt del af mine Rokkefår og skamler bliver skabt med stor omhu og ekspertise, hvilket resulterer i en helt unik og personlig produkt til den heldige modtager.

Hvordan vælger man en unik og smuk dåbs– eller barselsgave, som både taler til de nye forældre, men også til barnet? Hos Povl Kjer kan du finde en bred vifte af håndlavede produkter, der er perfekte som dåbsgaver eller barselsgaver.

SÅDAN BLIVER DE FREMSTILLET

Håndværk i højkvalitet

Du kan være sikker på, at det håndværket, der leveres, er af høj kvalitet og vil holde i mange år fremover. Dette er produkter, der ikke kun vil glæde modtageren, men også deres børn og børnebørn, der vil kunne arve og nyde gaven i mange generationer, hvilket gør produkterne perfekt som dåbsgaver eller barselsgaver.

Du finder passion for håndværk og design er en vigtig del af Povl Kjer, hvor der stolt bliver skabt smukke og unikke produkter, som vil skabe glæde og minder for livet. Så hvis du leder efter en særlig dåbs– eller barselsgave, så prøv en af mine produkter. På rokkefåret tilbydes der også indgravering af navn, som derfor kan skabe dit eget personlige præg. Dette ville derfor gøre potentielle dåbsgaver eller barselsgaver mere personlige.

Indkøbskurv
Scroll to Top